Skrivet av: hoppomlivet | mars 26, 2010

Fantastiska vänner!

Det är något speciellt med vänner. Vänner som man kan tala med om allt. Vänner som lyssnar och förstår, som kan trösta utan ord. Vänner som man kan skratta med, som får det svåra att bli lätt. Vänner som alltid finns vid ens sida.

När jag kom hem från skolan för en stund sedan låg det ett paket och väntade på mig. Ett paket från en vän som jag ännu inte träffat, men som jag tycker mycket om. Paketet innehöll två fantastiskt fina handgjorda nallar samt ett kort. Stort, varmt TACK fina, fina Cattis! (Cattis härliga blogg finns här: http://attskrivaenbok.blogspot.com/)

Ännu en överraskning väntade mig efter skolan. Sota, en av mina katter har fått kattungar. Fyra st, tre svarta och en grå. Det påminner mig återigen om att det finns födelse och liv! När jag ser de små, små nya liven fylls jag av en tacksamhet som inte går att beskriva, och när jag håller de små knytena i mina händer känner jag med kraft hur skört livet är. Jag tar ett djupt andetag, och känner för första gången på länge att allt kommer att ordna sig.

Annonser

Responses

 1. Åh vad ljuvligt detta låter! 🙂

  Jag tror på dig. Jag är övertygad om att det kommer att gå bra för dig. Jag TROR att det till och med kan komma att gå RIKTIGT bra för dig.

  KRAM.

 2. Underbart Sara! 🙂 Jag blir så glad när jag ser hur du återerövrar livet, DITT liv! Du gör det så bra och jag står bakom och hejar på. Alltid.

  Stor kram till en FIN och VÄRDEFULL och BRA tjej!

 3. Min underbara Sara vad roligt att du gillade nallarna. Nallens hjärtan symobliserar kärlek och stjärnorna till dig för att du ÄR en stjärna.

  kramkarm

 4. Åh vilka söta små kattungar! 🙂

 5. Vad härligt med en ny och mer livsbejakande blogg! (:

  Ta hand om dig Sara och ha en riktigt fin lördag!
  kram

 6. Hej Sara!

  Vad fint du har gjort i din blogg. Så söta kattungar, underbart!

  Kram Cecilia

 7. Men herregud så söta missar:) Det där du skrev om vänner, det är verkligen en sådan vän man vill ha. Jag miste alla mina vänner jag en gång had ei åttan, och har än inte fått den ” rätta” äkta” som du pratade om. Jag har försökta men ingen har velat, och vet ej varför. ❤

 8. OMG va söta.. ge miiiiig! Kramar


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: